Šejla Zonić o glasinama o njoj: Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha

Showbiz 17. jun 202414:27 9 komentara
Facebook

S obzirom na to da špekulacije danima ne jenjavaju kako zbog mentorice, a onda i pobjedničkog koncerta Šejle Zonić koja je ove godine odnijela pobjedu u Zvezdama Granda, odlučila je na sve staviti tačku i javnosti objasniti kako se osjeća te koliko sve ove priče utječu na njen privatni život i porodicu.

Zonić se posljednji put oglasila kada je najavila pobjednički koncert koji će se održati 28. jula u Sanskom Mostu na kojem će nastupiti sa kolegom Mirzom Selimovićem. U najavi nije spomenula svoju mentorku Svetlanu Cecu Ražnatović, a čije je ima postalo sporno pogotovo nakon pobjede u Zvezdama Granda i mogućnosti da ona prisustvuje koncertu.

Posebno je istaknuto nezadovoljstvo dok se još nije znalo gdje će biti održan pobjednički koncert pa su mnogi bili izričito protiv toga da Ceca pjeva u Tuzli odakle Zonić dolazi.

Šejla Zonić najavila veliki pobjednički koncert, neće biti održan u Tuzli

Mnogi komentari, pogotovo na društvenim mrežama doveli su do toga da Zonić javno reaguje.

“Nakon moje pobjede u takmičenju ‘Zvezde Granda’, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu da li će se i gdje će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utječe na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao”, započela je Zonić.

Instagram/Screenshot

Zatim je zamolila sve ljude i one medije koji, kako kaže, izmišljaju vijesti o njoj i pišu neistine i netačne informacije da to prestanu.

“Da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti. Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite. Hvala”, poručila je Zonić.

Instagram/Screenshot

Sve vijesti o Šejli Zonić čitajte OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare