Gdje gledati utakmicu Bosna i Hercegovina – Slovenija?

Košarka 04. sep 202209:54 0 komentara
N1/F.Z.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati treću utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije nakon velike pobjede protiv Mađara i poraza protiv Njemačke. Utakmica počinje u 17:45 minuta.

Prenos uživo: BiH – Slovenija, gdje gledati utakmicu Evropskog prvenstva?

Utakmicu naše selekcije na području Balkana prenosi Sport Klub, a EON je za prvih 11.000 korisnika obezbijedio besplatan prenos za korisnike iz BiH koji su onemogućeni da prate prenose na servisu Moja TV.

Kompanija Telemach BH svjesna značaja koji aktuelni plasman naših košarkaša i košarkašica ima, ali i snažne želje svih građana da podrže naše košarkaške Zmajeve i Zmajice, omogućila je svim građanima Bosne i Hercegovine besplatan pristup i gledanje svih utakmica Eurobasketa u periodu od 1.9. u 11 sati, do 18.9.2022. u ponoć, preko EON-a.

Uz to, u navedenom periodu, svim građanima će biti dostupni i drugi TV sadržaji: objektivna informativa i vijesti iz cijelog svijeta na N1, najslušaniji muzički hitovi na IDJTV, najbolja zabava za cijelu porodicu na Nova S, kao i mnogi drugi. Potrebno je samo da se prijavite putem linka https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ nakon čega ćete dobiti SMS sa potvrdom o uspješnoj prijavi i pristupnim podacima za EON.

Gdje gledati prenos uživo BiH – Slovenija ako ne živite u BiH?

Građani Srbije, Crne Gore i Hrvatske i Slovenije prenose utakmica Evropskog prvenstva mogu pratiti na SportKlubu – SportKlub (BiH)SportKlub (Cro)SportKlub (Mac)SportKlub (Mon)SportKlub (Ser)SportKlub (Slo).

Za građane koji ne žive u navedenim državama prenosi su dostupni na sljedećim kanalima:

DAZN DeutschS SportVeikkaus TV

Podsjetimo, Zmajevi su poraženi jučer o Njemačke nakon lavovske borbe i nagrađeni su aplauzom.

Utakmica počinje u 17:30 sati.

Selektor Bećiragić poručio je: “Uz oporavak, pobijedit ćemo još dvije utakmice”, a komentirao je i sukob sa klupom Njemačke tokom meča. Više pročitajte ovdje.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!