Jokić vozi unikatnu „zvijer“ skrojenu po želji: Za njom je ludio i Ronaldo, unutrašnjost je bajna

Screenshot

Najbolji košarkaš Denver Nuggetsa i MVP finala NBA lige Nikola Jokić, vozi i jednu od poznatijih „ljutih mašina“ u auto svijetu.

Jokić od automobila više voli konje i za njih je spreman da plati bogatstvo, ali je jasno da voli i komfor koji nude neke mašine poput Brabusa G klase ili Rolls-Royce Cullinana.

Objavljena je i jedna od prvih fotografija unutrašnjosti, a mnogi su oduševljeni.

Izgleda kao da sve svjetli u modelu Rolls-Roycea za koji je Cristiano Ronaldo svojevremeno bio jedna od prioritetnijih mušterija.

Portugalac se putem svojih društvenih mreža i hvalio tim automobilom tek što je on predstavljen. Kod Jokićevog je čak i na krovu bilo mnogo svjetlećih dekoracija, a komandna tabla imala nekoliko ambijentalnih boja.

Nije tajna da Jokić voli automobile krojene po njegovim željama, pa se tako ranije pojavila informacija i o luksuznom Brabusu.

Kada je reč o Rollsu, njega je prvi spolja pokazao bivši igrač Denver Niggetsa Will Barton, uz snimak i fotografije gdje se vide dva bijela Rollsa s razlikom da Jokićev ima crnu haubu.

Razlika je i u tome što je Bartonov automobil Ghost. Cijene oba modela mjere se u stotinama hiljada eura, a po cijenama koje se mogu naći na internetu, model Cullinana kreće od oko 330 hiljada dolara.

Pojedini modeli, poput „Klasenovog“ blindiranog idu i do milion dolara. Kada je reč o Brabusu, G63 AMG model je procijenjen na četvrt miliona eura i u njemu je Jokić viđen kad je došao iz Denvera u Srbiju.

Taj model vozi već nekoliko godina i u njemu takođe postoji mogućnost izbora uređenja enterijera vozila. Američki mediji su ranije pisali da u vlasništvu ima još nekoliko nevjerovatnih automobila poput Lamborghinija Aventadora S, kao i „broj manjeg“ Lamborghinija Huracan, ali i GMC Yukon Denalija.

Prva dva su prepoznatljivo sportski automobili i za žutog Aventadora se zna da košta nekoliko stotina hiljada dolara, jer im cijena u zavisnosti od godišta i modela ide od 300, 400 hiljada pa naviše. Huracan je malo „povoljniji“ i košta nešto više od 200 hiljada dolara, dok je GMC oko 150 hiljada.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad