“Zašto je Harden uopšte i dolazio?”

Košarka 15. feb 202217:16 > 17:17 0 komentara
Brace Hemmelgarn-USA TODAY Sports

Mnogo se više očekivalo od Brooklyn Netsa kada su u trejdu sa Huston Rocketsima angažovali Jamesa Hardena. Međutim, godinu dana kasnije "Velika trojka“ njujorškog tima nije čestito ni zaigrala zajedno, a "Brada“ je već poslat u Philadelphija 76erse, ponovo uz veliko trošenje resursa "Mrežica“.

O Hardenovoj epizodi u Brooklynu govorio je i nekadašnji igrač Netsa Kenyon Martin, koji je bio jedan od ključnih igrača ovog tima na početku vijeka, kada su Netsi još bili stacionirani u New Jerseyu.

“Nemojte pogrešno da me shvatite, Harden je dobar igrač, ali šta je on osvojio? Ne znam zašto je dolazio… Kada sam čuo za trejd sa Philadelphijom, odmah sam pomislio da je Brooklyn prošao bolje u toj razmjeni. Netsi sada imaju više dobrih elemenata u svom timu – prije svega motivisanog Bena Simmonsa, koji je spreman da dokaže svima da je sa razlogom bio prvi pik drafta i da natrlja na nos Siksersima to kako su se ponašali prema njemu. Dobili su ubicu-šutera u Sethu Curryju. A šta će tek biti kada se Simmons uigra sa Durantom i Irvingom?“, izjavio je 44-godišnji Kenyon Martin.

Kenyon Martin je bio prvi pik drafta 2000. godine, a u ligi se zadržao do 2015. Jednom je izabran na All-star utakmicu, a osim New Jerseya nastupao je i za Dennver, Clipperse, New York i Milwakee.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!