Berlusconi i dalje kada govori o Milanu, kaže “mi”

Nogomet 16. feb 202319:30 0 komentara
REUTERS/Flavio Lo Scalzo/File Photo

Bliži se duel između Monce i Milana u Seriji A, a u centru pažnje biće direktorski tandem Monze, Silvio Berlusconi i Adriano Galliani, koji su bili arhitekte najvećih uspjeha Milana.

Njih dvojica su vodili Milan u najuspješnijem razdoblju kluba od 1986. do 2017. Sada su na čelu Monze, koju su prvi put uveli u Seriju A. Galliani ipak priznaje da emocije prema Rossonerima i dalje postoje, posebno kod Berlusconija.

“To će biti meč ‘mi’ protiv ‘nas’. Biću u stanju tišine i neću pomijerati kada bilo ko od dvije ekipe da gol. Predsjednik i dalje za Milan govori ‘mi'”, otkrio je Galliani.

Ipak, ne može se osporiti da je legendarni tandem napravio veliki posao u Monzi od kada su je preuzeli 2018.

“Prvi put kada sam upoznao predsjednika rekao je da treba sanjati velike stvari. Ako sanjaš Scudetto, jednog dana možeš da ga osvojiš. Ako razmišljaš samo o opstanku, sigurno ćeš ispasti u nekom trenutku”.

Prelazni rok ogolio je veliku razliku između engleskih i klubova iz ostatka Evrope, među njima i italijanskih. Galijani ističe da će teško klubovi sa Apenina da se vrate na pozicije koje su zauzimali 90-ih godina prošlog vijeka.

“Engleski timovi zarađju tri, četiri puta više od italijanskih, što ranije nije bio slučaj. Biće teško vratiti se na pozicije kada je italijanski fudbal bio najbolji u Evropi.”,rekao je Galliani.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!