FK Sarajevo potpisao novi ugovor s Turkish Airlinesom

Nogomet 13. okt 202213:51 0 komentara
N1 / F.Z.

Danas je u službenim prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo potpisan novi ugovor sa "Turkish Airlinesom", ali i predstavljen poslovni plan i strategija za naredni period.

Ugovor je potpisan do 2025. godine, pa će tako biti zaokružena desetogodišnja, uspješna saradnja Bordo kluba i jedne od najvećih avionskih kompanija na svijetu.

Direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo, Ajla Alimanović, nije skrivala zadovoljstvo nakon potpisanog ugovora.

“Danas je poseban dan za Fudbalski klub Sarajevo. Sretna sam što baš u oktobru, kada naš klub obilježava svoj 76. rođendan, nastavljamo saradnju sa kompanijom Turkish Airlinesom, koja je zadržala poziciju generalnog sponzora našeg kluba”, rekla je Alimanović.

N1 / F.Z.
N1 / F.Z.
N1 / F.Z.
N1 / F.Z.
N1 / F.Z.
N1 / F.Z.

Prisutnim medijima se obratila i predstavnica kompanije Turkish Airlanes, Sevcen Bicer.

“Fudbalski klub Sarajevo je jedan od najvećih sportskih brendova ove države. On nosi naziv glavnog grada. Sarajevo je poseban grad, historijsko, kulturno i ekonomski. Fudbalski Klub Sarajevo je također poseban klub koji je više od fudbalskog kluba. Sretna sam što danas nastavljamo biti dio Bordo porodice. Sport je najbolji ambasador, a naša kompanija daje veliku pažnju sportu i zbog toga mi je drago što ćemo biti uz Sarajevo”, dodala je Bicer.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!