Halilhodžić za N1 nakon riječi Vice Zeljkovića: To su velike laži i obmane!

Nogomet 29. sep 202314:05 2 komentara
KARIM JAAFAR / AFP

Na današnjoj press konferenciji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine javnosti je i zvanično predstavljen Savo Milošević na mjestu novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Fudbalskog saveza Vico Zeljković na početku obraćanja između ostalog je istakao kako je jedan od razloga otkaza Mehe Kodre bila i mogućnost dolaska Vahida Halilhodžića na klupu Zmajeva.

Zeljković govorio o Vahi: “Smjena Kodre bila je pod uticajem dolaska Halilhodžića”

Nakon ovih riječi kontaktirali smo i Vahu koji nam se javio, a bio je veoma iznenađen nakon riječi predsjednika FSBiH, Vice Zeljkovića.

“To je jedna velika laž i obmana. Ja sam veoma iskusan da ne bih pregovarao o tome nakon što je jedan selektor tek 10 dana na funkciji selektora, pogotovo ako je riječ o Mehi Kodri. Ne bih to uradio nikad ni jednom treneru na svijetu, pogotovo ako je u pitanju Kodro. To su velike laži i obmane”, rekao je Vahid Halilhodžić, a potom se osvrnuo i na razgovore sa Vicom Zeljkovićem:

“Nikada nisam nikome rekao niti dao nadu da ću preuzeti klupu fudbalske reprezentacije. Rekao sam da sam tu ukoliko treba pomoći i dati savjet, ali da ću sjesti na klupu i preuzeti tim nikada nisam nikome obećao.”, zaključio je Vaha u razogovoru za N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare