Spremni za EURO 2024? Zaigrajte Fantasy Football na N1 i osvojite EURO

Nogomet 07. jun 202421:30 0 komentara
Foto: N1

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansira Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Grčkoj.

Predstavljamo vam Evropski fudbalski Fantasy – ultimativni test vašeg fudbalskog znanja za nadolazeće Evropsko prvenstvo! Postanite selektor – izaberite svoj tim iz snova od najboljih evropskih fudbalera i osvojite sjajne nagrade.

Evropsko prvenstvo u fudbalu je pred nama, a N1 u saradnji sa MD Shop i OLX želi vam omogućiti da uživate u potpunosti u fudbalskoj groznici jer Fantasy Football je vaša šansa da postanete šampion Evropskog prvenstva 2024!

Zašto baš Fantasy Football?

Postanite pravi selektor: Vi birate igrače, vi odlučujete o taktici, vi gradite put do pobjede. Vaš tim, vaša pravila!
Takmičite se sa najboljima: Izazovite svoje prijatelje, kolege, porodicu ili se pridružite hiljadama drugih igrača u borbi za titulu najboljeg fantasy menadžera.

Kako igrati?

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu vidjeti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljat će bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd.). Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. juni.

Nagrade

1. mjesto: 300 KM novčana plus 500 freespinova na nalogu na MD Shop računu + Korpa kredit u vrijednost 100 KM koji obezbjeđuje OLX

2. mjesto: 200 KM novčana plus 300 freespinova na nalogu na MD Shop računu + Korpa kredit u vrijednost 100 KM koji obezbjeđuje OLX

3. mjesto: 100 KM novčana plus 100 freespinova na nalogu na MD Shop računu + Korpa kredit u vrijednost 100 KM koji obezbjeđuje OLX

4. – 10. mjesto: Korpa kredit u vrijednost 50 KM koji obezbjeđuje OLX

Kako se prijaviti?

  • Prijava je jednostavna – Na N1info.ba pronaći ćete Fantasy football ili direktno na Fantasy football, a možete pristupiti i preko N1 aplikacije
  • Kreirajte svoj Fantasy tim
  • Počnite da igrate i osvajate

Više informacija u vezi sa pravilima Fantasy EURO 2024  možete pronaći ovdje.

Fantasy EURO 2024 donosi vam MD Shop. Preuzmite svoju mobilnu aplikaciju.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!