U luksuznom domu Ibrahimovića visi samo jedna fotografija, mnogi ostali začuđeni onim što su vidjeli (FOTO)

Nogomet 04. dec 202311:03 0 komentara
MIGUEL MEDINA / AFP

Ne postoji ništa uobičajeno u slučaju Zlatana Ibrahimovića, pa čak ni porodične uspomene nisu tako bitne.

Zlatan Ibrahimović je tokom bogate karijere više puta pokazao koliko mu znači supruga Helen, ali i porodica. Ipak, mnogi su ostali začuđeni da čovjek koji insistira na porodičnim vrijednostima na zidu doma ima sliku – svojih stopala.

Nema fotografiju djece, supruge ili svog lica.

Zlatan je odlučio da okači na zid fotografiju svojih stopala (to je objavio i na Instagramu). Na toj jedinstvenoj slici nema Maximiliana i Vincenta, kako mu se zovu sinovi. Tu se nalazi lijevo i desno stopalo Ibrahimovića.

“Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala“, poručio je ranije Ibrahimović u intervjuu koji je dao Pierceu Morganu.

Zatim je poručio šta mu je supruga Helen rekla.

“Sve što sam rekao je važno da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebalo da odrastaju u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju kada će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi“, rekao je bivši švedski napadač.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!