Vučić zaprijetio Zvezdi i Partizanu, optužio da lažu o broju gledalaca na utakmicama

Nogomet 22. feb 202407:44 0 komentara
Vesna Lalić/Nova.rs

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić već danima unazad, preciznije od završetka Kupa Radivoja Koraća, priča o Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Otvorio je predsjednik Srbije 45. Međunarodni Sajam turizma, a po starom dobrom običaju, tamo je u razgovoru sa medijima pričao o temama koje nisu direktno vezane za taj događaj.

Tako je u priču ponovo upleo Crvenu zvezdu i Partizan, a ovoga puta je pomenuo i broj navijača na njihovim utakmicama.

„Kako sam rekao ovima u Zvezdi i Partizanu, kada počnu da izmišljaju o broju prisutnih (na utakmicama), jer svi vole da dodaju sebi jedno 20 odsto da je bilo više ljudi na nekim utakmicama – onda sam ja rekao ‘Vidi, pošto to izmišljate i dodajete, sad ćemo da vam pravimo poreske prijave na osnovu onoga što ste rekli koliko je bilo ljudi, pa onda platite porez na to’. Odjednom su tada prestali da govore o broju posetilaca“, rekao je Vučić.

Finansijsko stanje i poslovanje „vječitih“ se već danima „češlja“, a Vučić očigledno ne želi da odustane od priče o dva najveća srpska kluba.

Sada se postavljaju pitanja kada je i kako to Vučić otkrio da „vječiti“ lažiraju broj gledalaca, pošto Partizan ima najveću posjetu u Evroligi, dok je i Crvena zvezda u vrhu, a elitno takmičenje još nije otkrilo nikakve nepravilnosti po tom pitanju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!