Banjalučka “Castra” nakon sjajnih rezultata u BiH, ima velike ambicije na Balkanskom prvenstvu

Ostali sportovi 24. maj 202423:19 0 komentara
Foto: N1

Karate klub "Castra" Banja Luka ostvario je zapažene rezultate za Državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine, a sada se karatisti "Castre" pripremaju za Balkansko prvenstvo.

Vrijedna banjalučka ekipa marljivo je radila ove godine, pa su kroz kvalfikacione turnire prvenstva regije Krajina i prvenstva Republike Srpske i bodovnog turnira koji se održavao u Sarajevu.

Sportisti “Castre” na kraju su stigli i do državnog šampionata, koje se održalo krajem maja u Zenici.

Osam medalja se u konačnici završilo je u vitrinama banjalučkog kluba. Dva zlata, dva srebra i četiri bronze. Riječ je o sljedećim članovima kluba: Nataša Letić, Kristina Egić, Milica Skenderija Rašljić, Katarina Knežević, Teona Mićević, Jovana Šikanjić i Filip Serdar.

Sva odličja “Castrovci” su zabilježili u kategoriji kumite. 

Foto: N1
Foto: N1
Foto: N1
Foto: N1
Foto: N1
Foto: N1
Foto: N1

Bitno je naglasiti da samo dva kluba u cijeloj Bosni i Hercegovini imaju više karate reprezentativca od “Castre”. A klub iz grada na Vrbasu iznjedrio je najviše reprezentativca BiH iz Republike Srpske.

“Izuzetno smo srećni i ponosni na rad naše djece i njihove rezultate, što je ujedno potvrada kvalitetnog rada u klubu.
Od 28. maja do 3. juna nas očekuje nastup naBalkanskom prvenstvu u Istanbulu. Spremamo i nadamo se dobrim nastupima i rezultatima”, kazala je Dragana Branković, sekretar i trener u karate klubu “Castra”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!