Tyson Fury i Jake Paul se kladili u milion dolara: “Trebat će ti za nove zube”

Screenshot

Tyson Fury povukao se u boksersku penziju nakon što je nokautom savladao Diliona Whytea. Ipak, i dalje želi egzibicijski susret protiv UFC-ovog teškaša Francisa Ngannuoua.

Dok čeka eventualni susret protiv prvaka, Fury se zabavlja na društvenim mrežama i “bocka” zvijezdu YouTubea Jakea Paula koji će se u avgustu boriti sa njegovim mlađim bratom, Tommyjem.

Paul je do sada odradio šest profesionalnih mečeva, na svakom je upisao pobjedu, ali je Tyson uvjeren kako će njegov brat prekinuti niz.

Tako su Paul i Fury stariji došli do opklade vrijedne milion dolara. Tyson je rekao kako će uložiti 100.000 funti na pobjedu brata, što je Paula nasmijalo, te je ponudio da se klade u milion dolara.

“Tyson Fury, koji je prošle godine zaradio 40 miliona dolara, spreman je uložiti 100.000 funti na pobjedu svog brata. Podebljajmo malo uloge. Kladimo se na milion dolara”, odgovorio mu je Paul u videoporuci.

Britanac nije previše razmišljao, ponudu je prihvatio odmah, a odgovorio je uz lošu glumu američkog naglaska. Također je poručio Paulu kako će mu novac trebati za nove zube.

Borba je zakazana za 6. avgust u njujorškom Madison Square Gardenu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari (0)

Vidi sve komentare