Uznemirujuće: Srušio se i preminuo tokom borbe, potresni snimak obilazi planetu (VIDEO)

Ostali sportovi 02. apr 202416:53 0 komentara
screenshot

Tragedija je zadesila svijet borilačkog sporta u Kazahstanu, a okolnosti pod kojima se desila i dalje će biti pod lupom.

Porodica i prijatelji žale zbog iznenadne smrti Kanata Ahunova koji je sa 17 godina ostavio život na borilištu tokom takmičenja “Nomad MMA”.

Tinejdžer se tokom borbe samo srušio, a krenuo je da pada istovremeno kada je njegov rival krenuo da ga udari nogom.

Protivnik je pomislio da je nokautirao Kanata, a zapravo se desila tragedija i zastoj rada srca koji je kod preminulog momka možda mogao da se spriječi.

On se požalio svom treneru da mu nije dobro, ali nije htio da odustane od borbe u sportskom centru Batir u Mangistavskoj oblasti.

“Došao je, rekao da mu je loše, izvadio je gumu za zube, a ja sam mu dao vode. Upitao sam ga da li želi da nastavi sa borbom, odgovorio je ‘da’, udahnuo i izdahnuo tri puta i poslije dvadesetak sekundi se srušio. Suparnik ga je udario kad je već padao”, kazao je kasnije trener Ahunova.

Mladiću su na licu mjesta probali da pomognu ljekari, došla su i ambulantna kola, ali je već bilo kasno da se njegov život sačuva.

“To se jasno vidi na snimku, nije pao od protivničkog udarca. Odmah smo mu pritrčali, skinuli kacigu i željeli smo da mu izvučemo jezik iz grla, ali kad sam mu otvorio usta, sve je izgledalo u redu. Ljekari su kasnije utvrdili kako ga je izdalo srce”, dodao je trener.

Video možete pogledati na priloženom snimku uz upozorenje da je uznemirujućeg sadržaja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!