Prelijepe scene iz Sarajeva: Rukometni veterani i veteranke iz cijele regije zagrljeni pjevaju “Kako je dobro vidjeti te opet” (VIDEO)

Rukomet 01. mar 202419:37 0 komentara
RKV Sarajevo

U Sarajevu je počeo jedan od najvećih rukometnih turnira na Balkanu. Na njemu učestvuje više od 50 klubova širom Evrope sa preko 750 učesnika. Turnir organizuje Rukometni Klub Veterana Sarajevo, za koji nastupaju i bivši profesionalni rukometaši iz Sarajeva.

Drugi međunarodni turnir ” “Sarajevo ljubavi moja 2024”, na kojem će učešće uzeti veterani i veteranke, započeo je večeras u Sarajevu.

Više od 750 učesnika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Sjeverne Makedonije zagrljeni su na otvaranju pjevali veliki hit Novih fosila “Dobra stara vremena”.

Poslije pjesme, intonirana je i himna Bosne i Hercegovine povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Ogranizatori su ranije istakli kako žele zajedno uz rukomet, zabavu i pjesmu, obilježiti i državni praznik naše zemlje.

Na čelu organizacije ovog događaja je proslavljeni bh. rukometš i golman reprezentaije BiH Enid Tahirović sa saradnicima.

Ranije su u programu N1, ovaj rukometni turnir najavili organizatori Enid Tahirović i Kemal Šovšić:

Uskoro u Sarajevu počinje jedan od najvećih rukometnih turnira na Balkanu

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!