Dino Merlin u novembru “tjera” Partizan iz beogradske Arene

Košarka 21. jul 202317:11 0 komentara
ABA / Screenshot

Svi jedva čekaju Mundobasket, a odmah zatim i novu klupsku sezonu, posebno navijači u Srbiji u koju će i Partizan i Crvena zvezda ući, čini se, jači nego ikad. Crno-bijeli i dalje čekaju najveća pojačanja (Nikolu Mirotića, prim.aut), a čelnici crno-bijelih već moraju da misle i na ono što nije u vezi sa pojačanjima.

Iako do početka sezone ima više od dva meseca, Partizan se već suočava sa potencijalnim izmjenama u kalendaru.

Euroliga je nedavno objavila raspored utakmica ligaškog dijela koji kreće u oktobru i crno-bijeli imaju nešto teži početak, a već u novembru bi moglo da se dogodi da igraju van Arene.

Naime, Partizanu je za 17. novembar (20.45) zakazan meč sa Albom u 9. kolu Eurolige na domaćem terenu, a baš tog dana je zakazan i koncert bh. pjevača Dine Merlina u najvećoj dvorani u Srbiji, što je potvrdio poznati muzičar.

Iako se tvrdilo da crno-bijeli imaju prioritet kada je riječ o Areni, izgleda da se opet dešava situacija iz prošle sezone, zbog čega će četa Željka Obradovića možda morati da igra u hali “Aleksandar Nikolić“.

Nije isključeno i da dođe do pomjeranja termina euroligaškog duela sa Albom, ali… Pitanje je da li bi ekipa iz Berlina pristala na to, Partizan dva dana ranije, 15. novembra, što je sreda, gostuje Bayernu na startu duple sedmice, pa u petak treba da dočeka i drugog njemačkog euroligaša.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!