Poznati novi detalji tučnjave: Šarić pretučen ležao bez svijesti, u društvu bio i hrvatski fudbaler

Košarka 09. jul 202411:38 0 komentara
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci na kojima se vidi kako su se hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac fizički sukobili sa nepoznatim ljudima.

Sukob se dogodio u noćnom klubu u Atini, u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre.

Objava sa pomenutim video zapisima je u međuvremenu obrisana, ali snimci su se sada ponovo pojavili zahvaljujući američkom TMZ Sportsu.

Snimak kreće sa Zubcem, koji se gura sa nekoliko ljudi, poletio je i jedan sto, a onda se pojavljuje i Šarić. Na drugom snimku vidi se kako je Šarić završio na podu dok ga s leđa neko guši.

U sukobu učestvovalo još hrvatskih reprezentativaca

Ono što je novo vezano za ovaj slučaj je to što se sada pojavljuju informacije da je u sukobu učestvovalo još hrvatskih reprezentativaca, pored Zubca i Šarića.

Svi su se navodno sukobili sa par lokalaca u noćnom klubu. TMZ piše da se sve dogodilo oko 5:30, a hrvatskom portalu Index je potvrđeno da su košarkaši nakon poraza u finalu dobili slobodno jer se sa reprezentativne akcije nisu vraćali u organizaciji Saveza, već samostalno.

Ovaj portal je poslao službeni upit Hrvatskom košarkaškom savezu oko ove situacije. Odgovorili su da su hrvatski reprezentativci napadnuti i da su se samo branili.

Grci: Šarić ležao bez svijesti

Grčki mediji objavili su nove detalje vezane uz tuču hrvatskih košarkaša u Atini. Pišu da su se Šarić i Zubac prvo sukobili sa gostima, a onda i obezbeđenjem kluba. Navode da je sa njima bio i Tin Jedvaj, hrvatski fudbaler koji igra u Panatinaikosu.

Dodaju da su hrvatski igrači NBA klubova u sukobu dobili modrice po rukama i nogama. Pišu da je okršaj počeo tako što je Zubac bio sa nekim u žestokoj verbalnoj raspravi. Šarić je krenuo da ga brani, ali je ubrzo dobio udarac od kojeg je pao na zemlju.

Grci pišu da je kapiten Hrvatske nakratko ležao nepokretan, bez svijesti, nakon što je dobio udarce u glavu i tijelo.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!