Zaigrajte s nama: Počinje nova sezona Fantasy Eurolige na N1!

Košarka 24. sep 202413:24 0 komentara
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Vrijeme je, nema više odbrojavanja, iako je do početka nove sezone Eurolige ostalo manje od mjesec dana. Košarkaši će na teren od 3. oktobra, a Fantasy igrači već se mogu "istrčati" i krenuti sa zagrijavanjem!

I ove je sezone United Media u partnerstvu s najboljom evropskom košarkaškom ligom na svojim stranicama ponudila popularnu igricu ljubiteljima košarke.

Na stranici Fantasy N1 BiH možete se registrovati i prijaviti svoj virtualni tim za još jednu uzbudljivu sezonu Eurolige, takmičiti se s desecima hiljada drugih igrača i osvojiti atraktivne nagrade. Pobjednik lige osvojit će vrijedne nagrade koje možete otkriti na samoj stranici.

Koliko je protekla sezona bila uspješna govori i činjenica da su svi rekordi oboreni upravo zahvaljujući saradnji UM-a i Eurolige. Od ukupno 184.000 igrača iz cijelog svijeta, čak 118.500 (64%) bilo je iz Srbije, Grčke, Hrvatske i Slovenije, gdje je United Media organizirala i promovirala igru, a od ove godine igrati mogu i čitaoci iz Bosne i Hercegovine.

Što se pravila igre tiče, sve možete pronaći na samoj stranici Fantasyja, ali najvažnije je da znate da svako može sastaviti najviše tri tri tima, da unutar svog virtualnog budžeta treba “kupiti” četiri beka, četiri krilna igrača i dva centra, te trenera ekipe. Možete imati najviše tri igrača iz jednog euroligaškog kluba.

Više detalja o tome kako se boduje učinak igrača, kada i kako to možete promijeniti pročitajte na stranici PRAVILA.

Do početka nove sezone Eurolige svakako možete proučiti sastave svih timova, mijenjati igrače i pratiti ko je u kakvoj formi uoči prvog kola 3. oktobra.

Sve ovosezonske prijenose Eurolige moći ćete pratiti ekskluzivno na kanalima Sport Kluba, a vijesti, izvještaje, reportaže i video sadržaje na stranici N1 BiH.

Neka takmičenje počne!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!