Ko je skaut Osijeka kojeg su pretukli? Dolazi iz Engleske i najbliži je suradnik Joséa Bota

Moto GP 13. jun 202410:36 0 komentara
Foto: NK Osijek

U Osijeku se ne smiruje situacija. Nakon što je propucan automobil Joséa Bota, sve je potresla vijest o fizičkom napadu na glavnog skauta Osijeka Jamieja Freemana.

Freeman je prije tri mjeseca stigao na Opus Arenu kao glavni skaut i najbliži suradnik sportskog direktora Joséa Bota. Dolazi iz Engleske, ima samo 25 godina, ali iza sebe ima već nekoliko godina iskustva rada.

“Znali smo da naša Škola ima odlične igrače, a da ih nismo ni vidjeli, ali smo i brzo prepoznali talente kojima nećemo dopustiti da prerano iščeznu. Ovdje sam zatekao odličnu skautsku službu koja nam je pomogla da sve skupa bolje funkcionira. Nije me iznenadila kvaliteta Osijeka, nego je samo nedostajao dio slagalice koji bi klub usmjerio u dobrom pravcu.”

Nažalost, prve dojmove o Osijeku, kao gradu i klubu, pokvario je fizički napad u kojem su dvojica napadača zaskočila Freemana i nanijela mu lakše tjelesne ozljede.

José Boto nakon strašne prijetnje odlučio je ostati u Osijeku, a hoće li to učiniti i njegov suradnik, tek ćemo saznati.

Inače, klupu Sarajeva sinoć je preuzeo trener koji je prošle sezone tim Osijeka predvodio do Evrope, Zoran Zekić.

Još nije kasno! Pridružite se ostalim selektorima i zaigrajte Evropski nogometni fantasy 2024.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!