Anćeloti igraču sa konferencije poručio da traži novi klub

Nogomet 28. aug 202417:59 0 komentara
REUTERS/Isabel Infantes

Trener Real Madrida Karlo Ancelotti je još krajem jula rekao da je posao završen što se tiče prelaznog roka aktuelnog šampiona Evrope.

Madriđani su ove sezone kompletirali ekipu dovođenjem supertalentovanog Brazilca Endricka i po mnogima najboljeg fudbalera današnjice Kyliana Mbappea. Iako su pominjana pojačanja na bekovskim pozicijama, prije svega Alphonso Davies iz Bayerna i Reece JAmes iz Chelseaja ipak djeluje da u bijeli dio glavnog grada Španije dolazaka zaista više neće biti.

S druge strane moglo bi biti nekoliko odlazaka. Urugvajac Alvaro Rodriguez je već na izlaznim vratima kluba i očekuje se da definitivno napusti ekipu u preostala tri dana prijelaznog roka.

Djelovalo je da je to to i da će rastankom od urugvajskog napadača sastav Real Madrida za narednu sezonu biti kompletiran.

Ipak klub bi mogao da napusti još jedan mladi južnoamerikanac, a to je Brazilac Reinier Jesus, koji tek što se vratio sa pozajmice iz Frosinonea mora da razmišlja o novoj ekipi. Tako barem misli trener madridskog kluba Karlo Ancelotti.
Kada je bio upitan o sudbini mladog Brazilca i šta bi trebalo da radi, kako bi dalje napredovao u klubu i karijeri popularni Don imao je malo suroviji i iskreniji dogovor od onoga koji su mnogi očekivali.

„Mislim da bi trebalo da pod hitno pronađe novu ekipu gde će igrati i moći da pokaže sve svoje kvalitete. To je tako jednostavno.“

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!