Ancelotti: Poštujem sva mišljenja, ali problem je jasan. Svi smo vidjeli što se dogodilo

Nogomet 01. okt 202422:05 0 komentara
Foto: Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Madridski derbi između Atletica i Reala završio je bez pobjednika, ali svi dalje pričaju o jednom detalju.

Naime, utakmica na Metropolitanu je bila prekinuta u 68. minuti samo tri minute nakon što je Real poveo 1:0 golom Militaa. Gol je posebno burno proslavio golman Thibaut Courtois. Oni najžešći počeli su ga gađati upaljačima, bocama i sendvičima, nakon čega je sudac prekinuo susret.

Belgijca su vrijeđali, situaciju je pokušao smiriti trener Atletica Diego Simeone, a glavni sudac je na 10-ak minuta poslao igrače u svlačionicu dok se situacija ne smiri. Trener Reala Carlo Ancelotti u utorak je održao konferenciju za medije uoči susreta s Lilleom u srijedu u drugom kolu Lige prvaka.

Novinari su ga pitali što misli o Simeoneovoj izjavi koji osuđuje ponašanje navijače svoga kluba, ali isto tako smatra da bi Courtois trebao biti kažnjen.

“Poštujem sva mišljenja, ali problem je jasan. Nasilju nema mjesta u nogometu, nasilni ljudi ne mogu biti u nogometu niti društvu. Pokušavam razumjeti sva mišljenja, ali svi smo vidjeli što se dogodilo. A to samo znači da nasilnici ne smiju biti u nogometu ni društvu”, ponovio je Ancelotti.

Susret je na kraju završio podjelom bodova (1:1) nakon što je Correa zabio gol u sudačkoj nadoknadi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!