Bahati vozač udario srpsku atletičarku, pa završila u gipsu i kolicima: „Nije stao, već juri i gazi nedužnu djecu“

Nogomet 02. okt 202407:13 0 komentara
Fena / Ilustracija

Srpska atletičarka Natalija Grujić (18) doživjela je povrede na pješačkom prijelazu kada je na nju naletio nesavjesni vozač.

Grujićevoj je bahati vozač kod Atletske dvorane povrijedio noge, pa je zbog povreda privremeno završila u kolicima, a sve je otkrila Mirjana Stojanović koja trenira našu atletičarku.

„Svi me pitaju: ‘Šta je sa Natalijom’. Nesavjesni vozač na obilježenom pješačkom prijelazu kod atletske dvorane nije stao, već juri i gazi nedužnu djecu. Čak tamo ima i ležeći policajac, ali njemu se žuri. U jednom trenutku neko vam sruši snove, planove, želje, ciljeve i stavi vas u gips. Oporaviće se Natalija ali tu svaki dan prođe veliki broj djece i treba sve učiniti da ovo bude posljednji slučaj. Brz oporavak, Nato“, napisala je Mira Stojanović.

Njoj se Natalija, koja je prošle godine postala vicešampionka Balkana na 1.500 metara i koja se takmiči na srednjim distancama, zahvalila na podršci.

Grujićeva je u Limi ove godine bila u finalu na 1.500 metara za juniore i tu je završila kao 15. na svijetu. To takmičenje je održano prije samo mjesec dana, četvrtog septembra.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!