Bernardo Silva: Arsenal? Samo se služe trikovima i varanjem

Nogomet 25. sep 202407:44 0 komentara
REUTERS/Toby Melville

Portugalski krilni napadač Bernardo Silva nastavio je s 'zapaljivim' komentarima na račun sudaca i Arsenala nakon remija s engleskim rivalom za naslov prvaka.

“Sudac je odradio svoj dio posla i prepustio njima da završe… Svake sezone imamo sastanke sa sucima Premier lige i uvijek nam obećaju da će učiniti sve da izbjegnu ovakve situacije, ali ništa se ne mijenja. Kod izjednačujućeg pogotka sudac je nastavio razgovarati s našim kapetanom ne dopuštajući mu da se namjesti na terenu. Kod pogotka za njihovo vodstvo Ederson je bio markiran od strane Arsenalovih igrača, a kod prekršaja nad Rodrijem njihov je vratar bio glavni lik u odugovlačenju prije tog pogotka. Znate li što je najsmješnije? Produžili su tek šest-sedam minuta nakon toga. Barem smo htjeli pobijediti i sretan sam što sam netko tko bi igrao nogomet da bi pobijedio, a oni se samo služe trikovima i varanjem”, teške su riječi 30-godišnjaka u intervjuu za stranicu Gianluce di Marzia.

Spomenuti prekršaj nad Rodrijem natjerao je 28-godišnjeg Španjolca da napusti teren u 21. minuti, neposredno prije pogotka Riccarda Calafiorija za 1:1. Defenzivnog veznog čeka duga odsustvo, do kraja sezone, a Silva je progovorio o Rodrijevim šansama za osvajanje Zlatne lopte:

“Nadam se da će Rodri osvojiti, zaista. Ljudi govore kako su u najužoj konkurenciji on i Vinicius, ali vidjet ćemo kako će se stvari razviti. Vinicius je osvojio Ligu prvaka, a Rodri Europsko prvenstvo. Oni su različiti igrači, ali volio bih da Rodri osvoji.”

Portugalac je ‘ispao’ s liste kandidata za prestižno priznanje.

“Je li mi žao što nisam u užem izboru? Ne, zadovoljan sam svojom karijerom i svime što sam osvojio. Osvojili smo Ligu prvaka i šest Premier liga u sedam godina. Ne mogu se požaliti na uspjeh,” istaknuo je Silva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!