Cityevi navijači Delijama: Kupićemo Zvezdu i spalićemo je (VIDEO)

Nogomet 20. sep 202309:48 0 komentara
REUTERS/Molly Darlington

Navijači Crvene zvezde i Manchester Citya imali su svoj okršaj na tribinama Etihada dok su se njihovi ljubimci nadmetali na terenu. Pristalice srpskog predstavnika u Ligi prvaka su prvo provocirale domaćine tako što su im mahali novčanicama, a Englezi im nisu ostali dužni poručivši da bi njihov klub mogao da kupi crveno-bijele.

Delije su kao dio koreografije pripremili i „peckanje“ navijača Manchester Citya, kluba koji je poslije promjene vlasnika 2008. godine i ogromnog priliva novca postao jedan od najuspešnijih klubova na svijetu.

Crvena zvezda, poput Građana, ima jednu osvojenu titulu u Ligi prvaka, ali je položaj Manchester Citya u svijetu fudbala trenutno znatno drugačiji u odnosu na beogradski klub.

Zato su navijači Zvezde koji su bodrili izabranike Baraka Bakhara pokazivali novčanice ka dijelu stadiona gdje su bili smeštene domaće, a oni su im odgovorili opaskom da bi gazde šampiona Engleske i Evrope predvođene Šeikom Mansurom bez po muke mogle da kupe, pa i potom unište crveno-bijele.

„Kupićemo vaš klub i spaliti ga do temelja“, pjevali su fanovi Gvardiolinih izabranika.

Nije bila to jedino „bockanje“ koje su Delije uputile navijačima Manchester Citya tokom meča, pošto su koristili i skandiranje kojim se služe gradski rivali Građana – Manchester United.

Manchester City je slavio u meču prvog kola grupne faze Lige prvaka rezultatom 3:1, iako je Zvezda vodila na poluvremenu.

Izabranici Pepa Gvardiole u narednom kolu gostuju RB Leipzigu, dok Zvezda na stadionu Rajko Mitić dočekuje Young Boys.

Standings provided by Sofascore

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!