Demirović za 15 minuta izludio odbranu Mainza, saigrači sve bacili “u vjetar” (VIDEO)

Nogomet 31. aug 202419:14 0 komentara
REUTERS/Thilo Schmuelgen

Stuttgart je danas protiv Mainza u 2. kolu njemačke Bundeslige odigrao neriješeno sa Mainzom rezultatom 3:3, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermedin Demirović odigrao je dobru partiju, iako je na teren ušao tek od 74. minute.

Za 15-ak minuta koliko je imao na raspolaganju, pri rezultatu 2:2, Demirović je stvorio nekoliko dobrih prilika za gol za svoje saigrače, lopta jednostavno nije željela u gol.

Najprije je u 85. minuti sjajno proigrao Tourea, nakon što se sjurio u protivnički šesnaesterac poslije 30 istrčanih metara sa loptom, ali je u nastavku akcije golman Zentner uspio nekako zaustaviti loptu na gol liniji.

Zatim u drugoj minuti sudijske nadoknade poslužio je kao na pladnju Riedera koji je mogao postići četvrti, sigurno odlučujući pogodak na utakmici, ali je ovaj zapucao loptu u posljednji red tribina.

U posljednjim sekundama je i sam bio blizu gola, ali u izuzetno teškoj poziciji, kada nije uspio dodavanje Millota skrenuti u mrežu.

Da je bilo malo više koncentracije, naročito njegovih saigrača, Stuttgart bi, umjesto jednog, danas osvojio sva tri boda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!