Djevojku Hajdukovog fudbalera šokirale cijene u Splitu: “Ovo je ludo, kao da smo u Monaku…”

Nogomet 03. okt 202410:38 0 komentara
Foto: Instagram

Poznato je kako fudbaleri veoma dobro zarađuju, svojim porodicama su u stanju osigurati raskošan način života, ali je djevojka Hajdukove zvijezde Leona Dajakua, Leonie June, ostala šokirana cijenama u Splitu.

Građani Hrvatske, baš kao i oni u Bosni i Hercegovini, sve teže žive. Cijene divljaju, plate ostaju iste, a visoke cijene ostavljaju maha.

Tako je zaprepaštena ostala i djevojka Leona Dajakua, a nakon jedne kupovine odlučila se oglasiti na Instagramu.

“Ovo je ludo! 66,40 eura za je*enu šoljicu? U Splitu je sve tako skupo, kao da smo u Monaku. Tako lijep grad, ali cijene su podivljale”, objavila je Leonie na Instagramu.

Foto: Instagram

Inače, Dajaku je u Hajduk stigao pred početak prošle sezone iz Sunderlanda. Stigao je kao veliko pojačanje, ali se nije snašao u splitskom timu. Postigao je tek četiri gola na 30 mečeva, a tome je dodao i tri asistencije.

Na početku sezone bio je otpisao, ali nakon što nije uspio naći novi angažman vraćen je u tim Gennara Gattusa i priliku čeka sa klupe za rezervne fudbalere.

Karijeru je počeo u redovima Bayerna za koji je odigrao i tri susreta, a nastupao je još za Stuttgart, Union Berlin, St Gallen i pomenuti Sunderland.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!