Drama u Ronaldovoj porodici: Georgina završila u bolnici, pa se hitno oglasila

Nogomet 25. okt 202419:03 0 komentara
Youtube / Netflix

Georgina Rodriguez, ljepša polovina Cristiana Ronalda, imala je ozbiljan zdravstveni problem u prethodnom periodu, ali je se na sreću sve završilo pozitivnim ishodom.

Georgina je imala zapaljenje pluća i zbog toga je morala da bude na bolničkom liječenju.

Na društvenoj mreži Instagram je objavila fotografiju sa braunilom na ruci, ali i cvijećem koje joj je, kako se može zaključiti, stiglo od porodice.

Na fotografiji se vidi i poruka koju je potpisao sin Cristiano Junior.

„Konačno sam se vratila kući. Provela sam četiri dana u bolnici zbog zapaljenja pluća i sada sam bolje, ali se i dalje oporavljam kod kuće sa svojom porodicom. Moram da kažem veliko hvala svim članovima bolnice, doktorima, sestrama i svima u bolnici. Brinuli su prelijepo o meni i veoma sam im zahvalna na tome“, napisala je Georgina na društvenim mrežama.

Georgina Rodriguez je više puta pričala o tome kako je upoznala Cristiana Ronalda, ali ta priča je iznova aktuelna svaki put kada se pohvali novim luksuznim poklonom.

Njen život se sudbonosno promijenio jednog popodneva u Madridu te 2016. godine. Da li se to desilo slučajno ili ne prosudite sami.

Ona tvrdi da se duže u butiku zadržala sticajem okolnosti.

„Konačno sam mogla da krenem kući, tri sata kasnije nego što je bilo planirano i dok sam se spremala, Cristiano je ušao sa svojim najstarijim sinom i nekim prijateljima. Hajde da kažem samo da sam osjetila leptiriće u stomaku“, poručila je ona.

Zbog Georgine je raskinuo sa Irenom Shaik, a onda ju je nakon nekoliko susreta pozvao da idu zajedno na jedan javni događaj, i ostalo je historija.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!