Dudić nakon poraza u Evropi ostao bez direktora

Nogomet 01. aug 202419:11 0 komentara
Foto: Radnički Kragujevac

Nakon ispadanja iz evropskih takmičenja na penale protiv ekipe Mornara, tektonski poremećaji pogodili su tim Radničkog iz Kragujevca.

Mornar je protiv Radničkog slavio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a Feđu Dudića i njegove izabranike u konačnici skupo je koštala prva utakmica u kojoj je Radnički poražen.

Mornar je bio autsajder u drugom pretkolu Konferencijske lige, a ispadanje Kragujevčana odredilo je sudbinu dosadašnjeg direktora kluba Igora Konatara.

“Poslije jučerašnjeg poraza u Podgorici, osjećam moralnu odgovornost da kao direktor prvi podnesem ostavku. Očekivali smo pobjedu, baš kao što sada osjećam da smo iznevjerili naše vjerne navijače i ljubitelje fudbala. Smatram da sam prvi od koga se očekuje da preuzme odgovornost za pretrpljeni poraz, koji doživljavam kao veliku bruku za klub, grad i državu. Časno sam i sa velikim namjerama ušao u upravnu strukturu ovog kluba, postigli smo mnogo, ali sam lično očekivao mnogo više. Sve sto sam obećao u vezi sa rekonstrukcijom našeg stadiona, završiću do kraja, u toku otkaznog roka od 30 dana. Ovo je vrsta moralne obaveze koju osjećam u sebi, da preuzmem odgovornost i dam ostavku na funkciju direktora, ne ulazeći u to čija je najveća odgovornost za ovakav rezultat i poraz naše ekipe.”, napisao je između ostalog Konatar.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!