Emotivna supruga teško povrijeđenog golmana: “Ne ostavljaj me samu ljubavi”

Nogomet 30. maj 202321:27 0 komentara
DAVID RAMOS / POOL / AFP

Sergio Rico, golman PSG-a koji je zadobio teške povrede pri padu s konja, još uvijek se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici u Sevilli.

Nakon proslave još jednog naslova prvaka Francuske, 29-godišnji golman odmah je otputovao porodici u Španiju, no samo nekoliko sati kasnije dogodila se teška nesreća.

Pri padu s konja zadobio je teške povrede glave, zbog čega je hitno prebačen na intezivnu njegu, a prve informacije su glasile da je sljedećih 48 sati ključno za njegov oporavak.

Drama u Parizu: Golmanu se bore u život, narednih 48 sati ključno

Danas, gotovo 48 sati nakon teške nesreće, oglasila se supruga španskog golmana i otkrila da je Rico stabilno, ali još uvijek na intenzivnoj. Više toga trebalo bi biti poznato u sljedećim danima, a nesretna supruga oglasila se na Instagramu i poslalu dirljivu poruku:

“Ne ostavljaj me samu, moja ljubavi, kunem ti se, ne mogu i ne znam kako živjeti bez tebe. Čekamo te, živote moj, volimo te puno”, poručila je supruga teško ozlijeđenom vrataru.

Golman PSG-a hospitaliziran i u teškom je stanju

Ovo je sve duboko potreslo, a iz PSG-a stiže informacija da su otkazali gala večeru:

“Trenutna situacija zahtijeva našu punu pozornost i obvezuje nas da otkažemo tradicionalnu gala večeru. Velika obitelj PSG-a duboko je potresena dramom koja je pogodila Sergija Rica i njegovu porodicu. U ime svih, želim im poručiti da imaju našu punu podršku i naše najdbulje suosjećanje u ovom teškom trenutku”, poručio je predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!