Francuski novinar ponizio Ronalda, ovo mu nikad niko nije rekao

Nogomet 06. jul 202412:13 0 komentara
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Portugalska reprezentacija oprostila se od Evropskog prvenstva nakon poraza od Francuske na penale, rezultatom 5:3.

Nakon 120 minuta bez golova, jedini promašeni penal bio je onaj Joao Felixa. Ovo ispadanje označilo je i kraj Cristiana Ronalda na Euru, turnir u Njemačkoj završio je bez gola iz igre uprkos 23 šuta prema golu.

Na svom šestom Euru prvi put nije postigao gol iz igre, što je izazvalo rasprave čak i među portugalskim medijima o njegovoj ulozi u timu. Francuski novinar Daniel Riolo, s više od 600.000 pratitelja na X-u smatra da je postao teret portugalskoj reprezentaciji:

“Sviđa mi se Portugal, to sam uvijek govorio. Ima sjajne igrače. Čudi me što nakon 2016. godine, kad su osvojili Euro, Portugal nije ostvario bolje rezultate”, napisao je Riolo nakon ispadanja Portugala i dodao:

“Razumijem da je Cristiano Ronaldo legenda, ali on već godinama ne pridonosi. Isto je bilo i sad. Portugal je igrao s desetoricom. Napisao sam i ranije, ne sviđa mi se gledati ga ovakvog. On je legenda, morate mu se diviti, ali on je spriječio Portugal u šansi da ode dalje na ovom Euru.”

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!