Fudbalska legenda završila u zatvoru: Bio treći na Mundijalu i igrao finale Lige prvaka

Nogomet 25. sep 202415:49 0 komentara
PAUL ELLIS / AFP

Jens Leman, legendarni nemački golman i čuvar mreže Arsenala, proveo je noć u pritvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Po povratku sa Oktobarfesta, gdje se očigledno sjajno zabavio, sjeo je u automobil, a priveden je zbog vožnje u pijanom stanju.

Lemann je sa Arsenalom stigao do finala Lige šampiona, a branio je još i za Milan, Dortmund i Schalke. Uvijek je znao da slavi, pa je tako sada snimljen sa čašom piva u ruci na najpoznatijem festivalu piva na svetu u Minhenu.

Policija ga je zaustavila 23. septembra u 01.30 poslije ponoći i tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom u alkoholisanom stanju. Iako, prvi izvještaji govore da je bio nesigran, ali da nije „napuhao“ potrebnu količinu (nisu dobili „upotrebljive rezultate“) priveden je u stanicu.

Tamo su uslijedila dalja ispitivanja, a vozačka dozvola mu je oduzeta. To je standardni dio procedure dok se ne završi čitavo ispitivanje.

„Gospodin Lemann je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. septembra 2024. godine oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u središnjem dijelu Minhena. Policija je primjetila jasan miris alkohola i nesigurno ponašanje. Test na alkohol u dahu nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naređena analiza krvi i oduzeta je vozačka dozvola“, stajalo je u saopštenju policije.

Lemann je bio golman Njemačke kada je na Mundijalu 2006. godine osvojila treće mjesto. U decembru 2023. godine je kažnjen sa pola miliona eura od stranje Okružnog suda u Starnbergu u Bavarskoj jer je posjekao krov garaže komšije da bi imao bolji pogled na istoimeno jezero.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!