Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica posvetio bod protiv Monaca

Nogomet 03. okt 202414:16 0 komentara
Foto: REUTERS/Antonio Bronic

Nenad Bjelica posložio je Dinamovu ekipu i malo je nedostajalo da dođe do velike pobjede nad Monacom. Bila je to Dinamova jubilarna 50. utakmica u Ligi prvaka i samo su nesreća i neopreznost spriječile i sedmu pobjedu.

Bjelica je impresionirao potezom kada je, unatoč propuštenoj pobjedi, čestitao kolegi kojeg je nedavno naslijedio. Sergej Jakirović dobio je otkaz nakon što je u prvom kolu Lige prvaka protiv Bayerna doživio katastrofalan poraz od 9:2, što je postao najteži poraz u historiji Dinama.

Nakon remija protiv Monaca, stručni komentator Tomislav Ivković upitao je Bjelicu ima li njegov prethodnik Jakirović zasluge za rezultat. Bjelica, povratnik na Dinamovu klupu, odgovorio je: “Najveće zasluge su njegove. On je pripremao, selektirao i trenirao ovu ekipu. Ja ne bih mogao voditi igrače bez njega.”

Nedugo nakon toga, Jakirović je javno odgovorio Bjelici putem Instagrama. Objavio je dva storyja – u prvom je podijelio Bjeličin citat, a u drugom je stavio tri emotikona pljeskanja te označio profil novog Dinamova trenera. Njihov dobar odnos kroz karijeru time je dodatno potvrđen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!