Jučer mu navijači razbili glavu, danas trener FK Partizan podnio ostavku

Nogomet 24. sep 202422:44 0 komentara
Foto: Printscreen

Nakon debakla protiv Crvene zvezde, Aleksandar Stanojević podnio je ostavku na mjestu trenera Partizana.

Stanojević nije uspio ‘prodrmati’ momčad nakon europskih neuspjeha, prvenstvo je loše počelo i loše završilo.

Poraz od 0:4 na stadionu Partizana od Crvene zvezde bio je okidač za njegovu ostavku.

Inače, nakon jučerašnjeg derbija, navijači Partizana su došli do svlačionice koju su porazbijali, a komadi stakla su pogodili i, sad već bivšeg trenera Partizana koji je stadion napustio s flasterima na glavi.

Stanojević je rano jutros priopćio članovima uprave kluba i sportskom sektoru da više neće voditi klub i da je završio svoj boravak u Partizanu.

Stanojevićev treći mandat trajao je samo četiri mjeseca. Došao je u klub uoči početka nove sezone sa željom i ambicijom da Partizan vrati u utrku sa Zvezdom i plasira se u Europu, no u tome nije uspio.

Po dolasku u klub iz Humske, Stanojević je od uprave kluba tražio određena obećanja koja su djelomično ispunjena. Počeli su problemi s igračkim kadrom, nedostatkom adekvatnih igrača, a onda su uslijedili loši rezultati.

Stanojević je podnio ostavku, Upravni odbor održat će sjednicua, međutim, prema informacijama Sport kluba, dosadašnji trener crno-bijelih neće promijeniti svoju odluku, jer ju je donio odmah po izlasku sa stadiona nakon 174. vječni derbi. Partizan će morati tražiti novog trenera.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!