Kojić o Mulaliću: Frizura bosanska, sikirče udareno, linija ovoliko debela, istetoviran svuda i kaže..

Nogomet 15. sep 202310:49 1 komentar
Printscreen

Edis Mulalić bivši trener Željezničara, poznat je po svojoj temperamentnošću i veoma emotivnom vođenju svojih ekipa.

Ne teži baš Mulalić, za nekom ljepotom u igri, međutim ono što je krasilo ekipe Edisa Mulalića, a naročito Željezničar jeste da njegovi fudbaleri “grizu” na terenu.

Naravno to ne odgovara svakom fudbaleru, a jedan od njih je i srbijanski ofanzivac Nemanja Kojić. On je u podcastu “Sportski zid” istakao jednu anegdotu koju je imao u Crnoj Gori, upravo kod Edisa Mulalića.

Nemanja Kojić je kao veliko pojačanje na ljeto 2021. godine stigao u Dečić iz albanskog Bylisa, ali se zbog Mulalića zadržao samo deset dana.

“Otišao sam u Crnu Goru, u Dečić i proveo desetak dana. Pa desetak dana, znaš ono prvi dan Draško Božović koji je proglašen za najboljeg igrača Crne Gore, on i ja dolazimo kao dva najveća pojačanja u klub. Dolazi trener, neću da ga imenujem, frizura bosanska ovako, sikirče udareno ovdje, linija ovoliko debela, istetoviran svuda i kaže: “Alo, vas dvojica, ako ste mislili da ćete da igrate ovdje, ne može”. Mi došli prvi dan, masakrirao nas. I ja došao kod ovog predsjednika, isto bio Albanac, i kažem: “Ne mogu, evo vraćam pare sve, ja ne mogu, majke mi. Ja da trčim dva i po sata svaki dan po dva puta, ne mogu. Vraćam pare i idem kući”, rekao je Kojić.

Mulalić je nakon uspješnog angažmana u Dečiću, preuzeo sarajevski Željezničar, a klub je vodio u periodu od januara 2022. godine do aprila 2023. godine, kada je dobio otkaz uslijed loših igara Željezničara.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare