Komedija zabune: Bivši igrač Sarajeva u centru pažnje zbog priče o promjeni sporta koja se nije dogodila

Nogomet 20. sep 202421:34 0 komentara
FK Sarajevo

Enedin Mulalić je danas predmet informacije koja se ispostavila netačnom.

Fudbaler FK Sarajevo se našao u centru “komedije zabune” kada se u javnosti pojavila informacija da je Mulalić odlučio promijeniti sport, što su objavili brojni mediji u Bosni i Hercegovini.

“Jedno od najzvučnijih pojačanja za ovu sezonu je definitivno naše novo pojačanje, a to je Enedin Mulalić. Brzina, borbenost, eksplozivnost, odličan šut objema nogama su samo neke od osobina koje krase ovog sjajnog nogometaša. Kako i sam kaže uživa igrati futsal, na pripremama daje svoj maksimum, te sa nestrpljenjem čeka sezonu koja je pred nama”, glasila je prenesena objava, koja je u međuvremenu izbrisana.

Nekoliko sati kasnije sam Futsal klub Bužim morao je ispraviti stvari, budući da prvobitna informacija nije bila tačna.

“Želimo vas obavijestiti da je u prethodnoj objavi došlo do greške, odnosno nesporazuma sa administratorom koji vodi stranicu u vezi s informacija o igraču Enedinu Mulaliću. Iako je Enedin sjajan fudbaler koji trenutno trenira s nama da bi održao formu i bio spreman za nove izazove, želimo naglasiti da on isključivo nastavlja svoju profesionalnu karijeru u velikom fudbalu.”

Na kraju se oglasio i sam Mulalić, koji je objasnio da on jeste raskinuo ugovor sa FK Sarajevo, ali da se nije počeo baviti futsalom, te potvrdio da će ubuduće i dalje igrati samo “veliki” fudbal.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!