Krunić predstavljen u Crvenoj zvezdi: “Najsrećniji sam čovjek na svijetu”

Nogomet 12. sep 202415:46 0 komentara
Foto: FK Crvena zvezda

Nakon završetka reprezentativnih obaveza, Rade Krunić je stigao u Beograd, gdje je zvanično predstavljen u Medija centru stadiona Crvene zvezde, poslije čega će danas odraditi i prvi trening pod komandom trenera Vladana Milojevića.

Dobrodošlicu su mu poželjeli su mu predsjednik Svetozar Mijailović, kao i sportski direktor Mitar Mrkela koji je i govorio o Kruniću.

“Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Riječ je o igraču kog smo godinama htjeli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti dei budućih uspjeha našeg kluba, te dorpinijeti da budemo još kvalitetniji” rekao je Mrkela.

Za Krunića je ovo ostvarenje dječačkog sna, o čemu otvoreno, ponosno i zvezdaški priča već deceniju.

“Najsrećniji sam čovjek na svijetu. Prelijep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u velikom broju da nas podrže”, zaključio je bh. reprezentativac.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!