Legendarni Gennaro Gattuso: Molim vas pomozite unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Nogomet 08. okt 202414:40 0 komentara
screeenshot

Legendarni bivši fudbaler italijanskog giganta Milana i aktuelni trener jednog od najvećih hrvatskih klubova HNK Hajduk, Gennaro Gattuso pružio je podršku unesrećenima u poplavama koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu učešćem u humanitarnoj emisiji "Za naše ljude".

Gattuso je gospodski pristao da simbolično bude dio specijalne emisije “Za naše ljude” koja će biti emitovana uživo večeras na programima N1 i Nova BH u saradnji sa udruženjem pomozi.ba.

Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Želim vas zamoliti da pomognete unesrećenima u ovoj tragediji i da pošaljete poruku i pružite pomoć svim osobama koje se nalaze u nevolji pozivom na broj 17039.”, rekao je legendarni Italijan, pa nastavio:

“Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove porodica i imovinu, i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki.”

Gattuso, bivši prvak svijeta sa Italijom, osvajač je Lige prvaka, Serije A i Kupa Italije sa Milanom i samo je jedna od nekoliko desetina velikih sportskih ličnosti koji su pružili podršku humanitarnoj emisiji “Za naše ljude”, koja će uživo biti emitovana u programima N1, Nova BH i portalu n1info.ba.

Mnogi od njih uživo će biti u studiju Nove i N1, skupa sa ostalim poznatim ličnostima iz svih sfera ljudskog djelovanja.

Udruženje Pomozi.ba već je stavilo u funkciju humanitarni broj 17039 putem kojeg građani mogu donirati 2 KM za stanovništvo pogođeno poplavama, a putem istog broja, građani će tokom humanitarne večeri moći donirati sredstva, ali i razgovarati sa gostima u studiju. Broj je jedinstven za sve telekom operatere u BiH.

Ne propustite specijalnu humanitarnu emisiju N1, TV Nove i Udruženja Pomozi.ba za poplavljena područja večeras od 20 sati. Za naše ljude.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!