Leverkusen ostao lider, Leipzig raspoložen pred Zvezdu (VIDEO)

Nogomet 21. okt 202317:42 0 komentara
REUTERS/Fabian Bimmer

Guirassy nastavio strašnu seriju golova, ali se potom i povrijedio.

Bio je Bayer iz Leverkuzena na jednom od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku sezone, a to svakako jeste gostovanje Wolfsburgu, ali je lider osvojio nova tri boda pobjedom od 2:1.

JOŠ SPORTA

Gosti su poveli već u 13. minutu, kad je Boniface odlično uposlio Frimponga, koji je uspeo da savlada inače rezervnog golmana Wolfsburga Pervana.

Uzvratili su domaći u najboljem mogućem trenutku po njih, u finišu prvog poluvremena, kad je pogodio Lacroix. Imao je Wolfsburg i inicijativu na početku drugog poluvremena, ali Leverkusen nije ustuknuo.

Aspirindžije su povele u 62. minutu, ponovo je u akciji učestvovao Frimpong, ovoga puta je bio asistent, gol je postigao Grimaldo.

Leipzig je napravio najbolju moguću uvertiru za duel koji će odigrati na domaćem terenu protiv Crvene zvezde u srijedu. Kao gost ekipa Marca Rosea relativno lako je došla do trijumfa protiv Darmstadta – 3:1.

Leipzig je poveo prije isteka prvog minuta golom Opende, a u 24. minutu Forsberg je sjajno izveo slobodan udarac, tada je duplirao vodstvo svog tima.

Nije se domaćin predavao, u igru se vratio golom iz jedanaesterca Kempea u 32. minutu, ali je Leipzigu bilo mnogo lakše kad se preko Opende u 72. minutu vratio na “plus dva”.

Stuttgart je slavio i protiv Union Berlina u gostima – 3:0. Gvinejac Girasi igra u životnoj formi, ali je zabrinuo svoje navijače. Naravno, ne zbog činjenice da je doveo u vodstvo Stuttgartu u 16. minutu, niti zbog toga što je postigao čak 14. gol ove sezone u osam mečeva Bundeslige.

Girasi se povrijedio u 30. minutu, tada je ustupio mjesto Undavu. Ipak, Švabe su uspjele da privedu meč kraju, pobjedu je u 80. minutu potvrdio Kongoanac Silas, osam minuta kasnije pogodio je i Undav.

U gostima je sjajan bio i Ajntraht, koji je lako porazio ekipu Hofenhajma – 3:1. I pored činjenice da je domaćin poveo preko Bejera u trećem minutu.

Vrlo brzo je tim iz Frankfurta preokrenuo golovima Marmuša u 11. i Knaufa u 23. minutu. Trijumf je u 45+3. minutu potvrdio Škiri.

Standings provided by Sofascore

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!