Mourinho živi u luksuznom hotelu u Turskoj: Noć košta 1.200 eura, a narudžbom iznenadio osoblje – svako veče jede isto jelo

Nogomet 23. okt 202413:56 0 komentara
Foto: Youtube / Four Seasons Hotels and Resorts

Jose Mourinho je prije četiri meseca stigao na klupu Fenerbahčea, ali je odlučio da ne uzme kuću, već da se trajno stacionira u luksuznom hotelu.

Jedan od najboljih trenera 21. vijeka je odlučio da izabere pogleda na Bosforski moreuz i da svakodnevno ima izobilje pred sobom.

Portugalski trener je smješten u hotelu od pet zvjezdica, iako je mogao da izabere vjerovatno bilo koji dom u čitavom Istanbulu.

Došao je da radi posao, pa se i ponaša kao na službenom putu. Želi da mu sve bude olakšano kako bi se maksimalno posvetio poslu.

Specijalni je odlučio da uzme apartman u hotelu “Four Seasons“ u Istanbulu, a samo noć košta u 1.200 eura. Ni u jednom trenutku Fenerbahče nije pomislio da Mourinho ne zaslužuje to.

U apartmanu ima privatnu terasu, kupatilo od mramorne stijene, te pogled uz koji lako može da se uspava ili ujutro razbudi.

Portugalac ima na raspolaganju pet vrhunskih restorana u sklopu hotela, ali osoblje otkriva da ih je potpuno šokirao odlukama.

Svake večeri Portugalac uradi istu stvar

Naruči pileću supu. Zatim zatraži da mu donesu pizzu margaritu. Nakon toga svega sledi sladoled, a u međuvremenu pije kiselu vodu.

Mourinho ponekad ode u lokalni restoran na kebab, a on se nalazi nekoliko stotina metara dalje.

Očekivano ovaj hotel ima i dva vrhunska bazena, pa Mourinho svako jutro otpliva nekoliko krugova prije nego što doručkuje i krene na posao.

Svako jutro ga privatni vozač sačeka ispred hotela i odveze na stadion.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!