Nešto opasno smrdi u Liverpoolu: Pogledajte “okršaj” Kloppa i Salaha (VIDEO)

Nogomet 27. apr 202415:55 0 komentara
Foto: Action Images via Reuters/John Sibley

U prvom susretu 35. kola engleske Premier lige nije bilo pobjednika, u Londonu su nogometaši West Hama i Liverpoola odigrali 2:2.

U prvom susretu 35. kola engleske Premier lige nije bilo pobjednika, u Londonu su nogometaši West Hama i Liverpoola odigrali 2:2.

West Ham je poveo u 43. minuti kada je Bowen nadskočio gostujuću obranu te je glavom pogodio za 1:0 i svoj šesnaesti ligaški pogodak ove sezone.

Liverpool je preokret kreirao početkom drugog poluvremena. Prvo je Robertson izjednačio u 48., a gosti su poveli u 65. minuti. Stvorena je gužva u domaćem šesnaestercu, a nakon udarca Gakpa i brojnih odbijanja vratar Areola je ugurao loptu u svoju mrežu.

West Ham je imao snage za povratak te je do boda stigao u 77. minuti. Bowen je ovaj put bio asistent, a nakon lijepog trzaja glavom za 2:2 je pogodio Antonio.

Foto: REUTERS/David Klein

Jürgen Klopp najplaćeniju zvijezdu kluba Mohameda Salaha odlučio je uvesti u igru tek nakon izjednačujućeg pogotka West Hama, a u trenutku kada je Egipćanin ulazio u igru došlo je do verbalnog sukoba njih dvojice.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!