Oglasio se otac Anela Ahmedhodžića: “Više sluša punicu i ženu nego mene, nemamo kontakt godinu dana”

Nogomet 10. sep 202409:36 4 komentara
Foto:Mirsad Ahmedhodžić

Mladi bh. defanzivac Anel Ahmedhodžić ponovno je dospio u žižu fudbalske javnosti u našoj zemlji, ali još jednom zbog stvari koje baš i nemaju veze sa sportom.

Napustio je defanzivac Sheffielda okupljanje reprezentacije pod velom misterije, a dosta misteriozan po pitanju njegovog odlaska bio je sinoć i selektor Sergej Barbarez.

“Nismo se čuli, ja sam očekivao neki njegov feedback po pitanju povrede, kontaktirali smo ga preko direktora, ali nije se javio. Nije nam to u ovom trenutku problem”, rekao je Barbarez.

Sinoć se nakon ovih natpisa na Facebooku oglasio i Anelov otac, Mirsad, koji nema problema u javnost lansirati stvari bez dlake na jeziku.

“Njegov babo nema ništa s tim, meni se ne javlja, niti ima kontakt sa mnom još od prošle godine. Zato mu loše ide sve i ja sam se razočarao na njega u nekim stvarima. Dok sam ga ja imao pod kontrolom sve je bilo ok. Čim se zaručio promijenio se. Više sluša ženu i punicu nego svoje roditelje. Ja sam pokušao, ne znam jel neke sihre pokupio”, napisao je na Facebooku Anelov otac Mirsad.

Šta je pravi razlog niko s sigurnošću ne može tvrditi, ali jedno je sigurno: Najveću štetu trpi mladi fudbaler i njegova reputacija, ali i reprezentacija koja ima veliki hendikep kada igrač njegovog kalibra nije u stranju nastupiti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare