Perišić izrazio želju da napusti Hajduk, a za to ima dobar razlog: Traži ga jedan od najvećih klubova na svijetu

Nogomet 12. aug 202412:01 0 komentara
Foto: AP Photo/Darko Bandic

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić jedna je od glavnih nogometnih tema u Hrvatskoj.

Protekle sedmice podiglo se dosta bure na Poljudu, svi su se čudili kako Gennaro Gattuso nije poveo Ivana Perišića u Zagreb na dvoboj protiv Lokomotive. Oglasio se kratko i sam Perišić koji je rekao da o svemu može razgovarati nakon Lokomotive.

Nakon remija u Kranjčevićevoj 1:1, Gattuso je otkrio podosta zanimljive stvari na press konferenciji.

“Prije 20 dana došao je u moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ako neki igrač izrazi želju da želi otići, može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu.”

I dok se dalje potežu priče oko toga tko je što kome rekao, dolazi nova informacija koja kaže kako bi Perišić otišao iz Hajduka, zbog – Barcelone, pišu 24 sata. 

U katalonskom gigantu novi je trener Hansi Flick pa je možda uspostavljen kontakt bivšeg trenera Bayerna i Perišića s kojim je ovaj osvojio Ligu prvaka. Perišić može napustiti Hajduk krajem mjeseca za samo 200.000 eura, koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru na kojoj je insistirao.

U svakom slučaju, gdje ima dima, ima i vatre, bit će zanimljivo pratiti situaciju na Poljudu ovih dana…

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!