Pobuna u Srbiji nakon ispadanja sa Eura: Četiri zvijezde ne žele igrati za reprezentaciju, evo šta je razlog

Nogomet 26. jun 202417:51 0 komentara
Foto: REUTERS/John Sibley

Nakon mršavog remija protiv Danske (0:0), Srbija je okončala nastup na Evropskom prvenstvu kao posljednja selekcija grupe C.

Na žalost susjeda, odmah su počele curiti informacije o novom raskolu unutar reprezentacije. Navodno su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i njegov brat Vanja izjavili da neće igrati za reprezentaciju, sve dok je Dragan Stojković Piksi selektor.

To se moglo pretpostaviti od kapitena Tadića koji je teško podnio činjenicu da je protiv Engleske dobio samo pola sata. Svoje nezadovoljstvo izrazio je pred kamerama, a isto je ponovio i nakon utakmice protiv Danaca. Za primjer kako se reprezentacija treba odnositi prema svom kapitenu, uzeo je Hrvatsku i Luku Modrića.

Što se pak tiče Mitrovića, čini se da je saudijski nogomet uticao na kvalitetu njegove predstave, jer kako tvrde srpski mediji nije ni blizu onog igrača kakvog su ga navikli gledati. Također, javnost smatra da njegovo mjesto treba preuzeti Dušan Vlahović.

S braćom Milinković-Savić se solidarizirao i Predrag Rajković, jedan od rijetkih koji je zaslužio pohvale za nastup na Evropskom prvenstvu, piše B92.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!