Rasim Ljajić preuzima Partizan, stiže i Danko Lazović

Nogomet 24. sep 202416:29 0 komentara
N1

Grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rješenja za promjene i spas kluba.

Po inicijalnim idejama, funkciju predsjednika kluba trebalo bi da preuzme Rasim Ljajić.

Mjesto direktora, prema istim izvorima, čeka Danka Lazovića.

Grupa okupljena oko „Apela za spas Partizana“ i umjereniji protivnici aktuelnog klupskog rukovodstva oformili su tokom dana zajednički stav o nužnosti promjena u klubu i potrebe za hitnom reakcijom.

Zato je i konačan stav, dostavljen predsjedniku Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuru, oformljen u potrebi hitnog zasjedanja skupštinskog saziva i promjena u rukovodećim strukturama.

Zajednički stav uticajnog sastava ogleda se u prijedlogu da klub preuzme Rasim Ljajić. Kako saznaje Sport Klub, provjereni sportski radnik, godinama angažovan u fudbalu, spreman je da načini konkretan korak i prihvati poslove prvog čovjeka Partizana.

Na tom putu, ipak, biće ključno i nekoliko odgovora: kako bi klub funkcionisao, sa kojim sredstvima i kakvim planom. Navodno, Ljajić je spreman da povede Partizan ka izlasku iz krize, pod jasnim uslovima i radikalnim promjenama u startu. Po principima takozvanog radikalnog zaokreta!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!