Undav objasnio zašto je imitirao Demirovićevo slavlje (VIDEO)

Nogomet 11. okt 202423:55 0 komentara
screenshot

Saigrači iz Stuttgarta Deniz Undav i Ermedin Demirović koji su večeras igrali na različitim stranama u meču Bosne i Hercegovine i Njemačke nakon utakmice u mix zoni skupa su stali pred mikrofone i kamere.

Undav je bio autor dva pogotka, a proslavio ih je u stilu klupskog kolege Ermedina Demirovića.

“Rekao sam mu prošle sedmice da ću to uraditi, a on je rekao da će proslaviti kao ja, ako uspije postići pogodak. Imao je šansu, ali je naš golman odbranio svojom velikom glavom.”

Undav je zatim ocijenio selekciju Bosne i Hercegovine nakon 90 minuta na Bilinom polju.

“Igrali su jako čvrsto, jako dobro, naročito nakon pogotka. Da su postigli još jedan bila bi to teška utakmica za nas. Bilo je teško posljednjih 15 minuta. Očekivali smo da će igrati dobro, ali na kraju smo sretni što smo osvojili sva tri boda.”

Relativno je zadovoljan i sam Demirović.

“Ja sam preponosan što smo odradili ovo od prve do zadnje minute . Borili smo se, imali smo rezultat da gubimo 2:0 i nikad nismo spustili glavu. To je ekipa, to je familija, to je tim. Na kraju šteta, izgubili smo opet utakmicu. Željeli smo da makar bod ostane u Bosni, ali sa stilom igre, i kako smo igrali, mislim da možemo biti ponosni. Mislim da smo na pravom putu i treba nastaviti ovako.”, rekao je između ostalog Demirović.

Kompletnu izjavu pogledajte na videu ispod.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!