Selektor Vučić? Predsjednik Srbije prije Piksija najavio povratak fudbalera u reprezentaciju: “Mislim da ih je već zvao…”

Nogomet 22. okt 202409:08 0 komentara
Twitter

Prvi čovjek Srbije, Aleksandar Vučić, u tamošnjem narodu poznat kao veliki zaljubljenik u sport odlučio je još jednom govoriti o fudbalskoj reprezentaciji ove zemlje.

Vučić je gostujući na Radio televiziji Srbije odlučio neke stvari otkriti i prije selektora Dragana Stojkovića Piksija, a osvrnuo se na dešavanjima u nacionalnoj selekciji Srbije.

Predsjednik Srbije je najavio povratak Dušana Vlahovića, Nemanje Gudelja, Filipa MLadenovića i Ivana Ilića u reprezentaciju, prije nego su se selektor ili sami igrači oglasili.

“Reprezentacija ima važne utakmice 15. i 18. novembra u Švicarskoj u Cirihu i u Leskovcu protiv Danske, samo će teren sad biti idealan, a ne blatnjav, i igrat će se na predivnom stadionu. Koliko sam razumio, i Vlahović i Ivan Ilić, Gudelj, Mladenović, svi koji nisu bili će se odazvati pozivu. Mislim da ih je selektor već pozvao. Mislim da je tako”, rekao je Vučić za RTS.

Sva četvorica su propustila oktobarsko okupljanje, a jedino je Ivan Ilić nastupao poslije Evropskog prvenstva. Za Nemanju Gudelja se čak govorilo i da se oprostio od reprezentacije poslije Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!