Šta je to uzeo engleski reprezentativac protiv Srbije? Društvene mreže bruje o kontroverznom trenutku (VIDEO)

Nogomet 18. jun 202412:12 0 komentara
Foto: REUTERS/John Sibley

Reprezentacija Engleske pobijedila je Srbiju 1:0 u 1. kolu Evropskog prvenstva, ali susret, čini se, nije mogao proći bez kontroverza. Jedna koja se poteže po društvenim mrežama poslije susreta jest potez braniča engleske reprezentacije Kierana Trippiera.

Newcastleov defanzivac uskočio je na lijevog beka umjesto Lukea Shawa, ali u jednom trenutku 33-godišnji engleski reprezentativac zatražio je liječničku intervenciju. Southgate je kasnije na presici otkrio kako je riječ o grčevima, ali tretman koji je dobio povukao je sa sobom brojna pitanja.

Korisnici Twittera masovno dijele video na kojem se Trippier isteže na reklamnom panou kad mu liječnička služba u ruku nešto stavi.

“Nije valjda da si Trippier potajno daje injekciju?” zapitao se korisnik koji je čak tagovao Svjetsku antidopinšku agenciju.

U odgovorima su mnogi pokušali odbraniti Trippiera u odgovorima ističući kako je dobio energetsko piće i energetsku čokoladicu, koji se obično daju u slučaju da igrača uhvate grčevi.

Također, pojedini su primijetili i škotsku zastavicu na profilu koji je objavio kontroverzan video i dodaju kako je vjerojatno riječ o spački rivalskih navijača.

Šta vi kažete?

Pogledajte taj detalj:

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!