Totalni haos: Zvijezda Liverpoola ušla na tribinu da se tuče, dobio pesnicu u glavu (VIDEO)

Nogomet 11. jul 202408:17 0 komentara
Foto: Printscreen Twitter / centre goals

Fudbaler Liverpoola Darwin Nunez našao se u središtu skandala u srijedu na četvrtak kada je učestvovao u tuči sa navijačima Kolumbije.

Kolumbija i Urugvaj su se sastali u polufinalu Copa Americe i Kolumbija je slavila sa 1:0. Pitanje pobjednika riješeno je u 39. minutu kada je Lerma pogodio mrežu protivnika i postavio konačan rezultat.

Uprkos tome što je Daniel Munoz dobio crveni karton u finišu prvog poluvremena, Kolumbija je uspjela da sačuva prednost i ode dalje na megdan Argentini.

Urugvajcima je ostalo da se ljute i Nunez je bio jedan od onih kojima je teško pao poraz, samo je malo ko mogao i da pretpostavi da će zvezda Liverpoola krenuti na tribine da bi se tukla s navijačima.

Navijači Kolumbije su bili neprijateljski nastrojeni prema igračima Urugvaja, ovi su uzvratili tako što su se zaletjeli i nastala je tuča u kojoj je Nunez dobio pesnicu u glavu.

Darwin je kasnije snimljen i kako grli svog sina na terenu, a u cijeloj ružnoj situaciji je učestvovao i Ronald Araujo iz Barcelone.

Umiješalo se i obezbjeđenje koje je sprečilo dalje sukobe i odvelo je igrače Urugvaja u svlačionice što je brže moguće.

El Pais piše da su igrači Urugvaja odreagovali jer su im kolumbijski navijači maltretirali porodice smještene odmah iza klupe.

Da sve bude još gore, u tuču su bili umiješani i portparol urugvajskog tima Felipe Cotello i direktor Jorge Giordano, dok spomenuti medij piše da su neki urugvajski navijači zadobili ozbiljne povrede, a da su povređeni i Manuel Ugarte i neki njegovi rođaci.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad  

#related-news_0

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!