Uznemirujuće vijesti: Nestao najveći talenat Portugala, u drami se pominje hrvatski klub, ali i dva menadžera

Nogomet 08. jul 202408:58 0 komentara
Foto: Screenshot

Uznemirujuće vijesti stižu iz Portugala: Cardoso Varela, 15-godišnji reprezentativac Portugala, nestao je nakon završetka Evropskog prvenstva za kadete.

Ovaj turnir održan na Kipru okončan je još 5. juna, kada je Italija savladala Portugalce sa 3:0.

Ubrzo nakon završetka turnira Varelin klub Porto je pokušao da dođe u kontakt sa njim, a prema navodima portugalskog portala Abola, Varelini agenti su od velikana iz ovog lučnog grada tražili čak tri miliona eura kako bi fudbaler nastavio da nosi njihov dres.

Kako po završetku turnira nisu uspjeli da stupe u kontakt sa Varelom, čelnici Porta su podnijeli žalbu FIFA-i zbog sumnje da je riječ o kidnapovanju, ali bi istina mogla da bude znatno bizarnija.

U dramu umiješana dva menadžera, ali i hrvatski niželigaš

Naime, nakon što je Porto odbio da menadžerima plati traženu sumu, ovaj 15-godišnjak i jedan od najvećih talenata tamošnjeg fudbala bi trebalo da ode u Njemačku gdje bi potpisao ugovor, uz jednu začkoljicu.

S obzirom na to da ima tek 15 godina, Varela neće još uvek moći da parafira zvaničnu saradnju sa Nijemcima sve do 29. oktobra, kada će napuniti 16 godina, pa će dotad, kako je prenio ovaj portal, igrati u Hrvatskoj za trećeligaša Dinamo Odranski iz Strmeca.

Navodno, čak su čelnici Porta predvođeni Andres Villas Boasom, trenerom kluba, razgovarali sa roditeljima, ali nisu dobili nikakvu informaciju o mjestu na kom se nalazi mladi fudbaler.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!