Žena Lewandowskog dobila primamljivu ponudu: Moj muž to ne bi podnio, ali…

Nogomet 05. jul 202315:40 0 komentara
Printscreen/Instagram

Anna Lewandowski (34), supruga čuvenog poljskog napadača Roberta Lewandowskog (34), dobila je zanimljivu ponudu, ali je napadač Barcelone bio protiv.

Slawomir Peszko, vlasnik KSV-a, jedne od vodećih organizacija mješovitih borilačkih vještina u Evropi, pozvao je Annu da debituje u MMA. Nekadašnja karatistkinja sa 38 osvojenih medalja sada je otkrila ovu informaciju.

“Popila sam kafu sa vlasnikom KSV-a, a on je rekao da treba da probam nešto novo. Rekao mi je da će to biti dvije godine pripreme“, otkrila je Anna.

Zatim je objasnio kakav je bio razgovor sa njenim mužem.

“Poslije tog sastanka, koji je trajao oko sat vremena, došao sam kući, a Robert je to već saznao iz medija. Pitao me je: ‘Anna, kakvi su ovo napisi?’. Nije bio za to da se ja tučem. Rekao sam mu da bih jednog dana, da nisam njegova žena, vjerovatno pristao da se borim. On to ne bi izdržao, ali ja to zaista želim jednog dana.“

Prema poljskim medijima, ovi razgovori traju nekoliko godina unazad, ali mogućnost da se gospođa Lewandowski vidi u MMA i dalje postoji.

Jedna od suvlasnica KSV-a, Julita Gorska, podijelila je svoju želju na konferenciji za novinare, rekavši da “moramo da donesemo nova imena u ovaj svijet, uvijek sam ciljala visoko. Sanjamo suprugu Roberta Lewandowskog, Annu. Ona već ima iskustva jer se bavila karateom, pa zašto ne? Vidjet ćemo, sve je pred nama”.

Očigledno, Anna i dalje voli kontakt i borilačke vještine. Pored rada kao lični trener, ostvarila je brojne uspjehe u karateu i osvojila ukupno 38 medalja – na nacionalnom i međunarodnom nivou. Posebna prekretnica u njenoj karijeri bila je bronzana medalja na Svjetskom prvenstvu u karateu 2009. godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!