Legendarni trener Jugoplastike demantovao strane medije: “Novak Đoković nije operisan!”

Tenis 05. jun 202416:00 0 komentara
REUTERS/Stephanie Lecocq

Legendarni košarkaški trener i aktualni predsjednik srpskog Olimpijskog Komiteta Božidar Maljković tvrdi kako ima informacije da Novak Đoković ipak nije operisan.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković morao se povući s turnira u Parizu jer je povreda koju je dobio na Roland Garrosu teža nego što se pretpostavljalo.

Magnetna rezonancija pokazala je kako je situacija loša i navodno je operisan u danas, tako pak tvrde brojni evropski mediji, međutim Božo Maljković kaže suprotno.

JOŠ SPORTA

Bivši košarkaš ne spava noću razmišljajući o tome hoće li Novak Đoković igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, a informaciju kako Nole nije operisan prenio mu je Novakov stric Goran Đoković.

“Moj sin prati francuske medije svakodnevno, vrlo ozbiljni mediji prenijeli su kako je Đoković operisan, zvali smo strica i on kaže kako nije. Ne bih špekulisao“, rekao je Maljković.

Đoković je imao problema u osmini finala Roland Garrosa i žalio se na uslove na terenu. Početkom drugog seta se povrijedio, optužio organizatora za povredu pa pod injekcijama okrenuo meč i slavio, no kasnije se ispostavilo kako neće moći nastaviti turnir i morao je otkazati nastup u četvrtfinalu.

Operacija bi značila kako će sigurno propustiti Wimbledon, a nastup na Olimpijskim igrama bio bi pod velikim znakom upitnika.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!